Schilderwerk

Locatie: Zevenbergen, Stationsstraat

  
Deze kleurstelling hebben wij als advies gegeven aan onze klant naar aanleiding van de aangegeven wensen. Dit resulteerde in een prachtig resultaat. Zoals op de foto te zien is, ziet het er strak uit. Dit werk is geleverd zonder tape en dus puur uit de losse pols. Dit vereist vakmanschap en ervaring.  

Wat is hier gebeurd? 
De wanden zijn opgeschuurd, ontvet, gerepareerd met alabestine en gesausd. De kozijnen zijn met de hand geschuurd en tevens ontvet. Vervolgens zijn de kleine gaatjes geplamuurd en gekit, zodat er niet meer te zien is dat het een oud kozijn was. 

Kantoorrenovatie

Locatie: Den Haag

Zodra er een nieuwe huurder in dit kantoorpant komt, komen wij in actie. We knappen alles op naar wens van de nieuwe huurder. Zo kunnen bijvoorbeeld huisstijlen megenomen worden in het interieur.

Beschrijving werkzaamheden Rotterdam

Rotterdam was een groot project waar veel tijd en moeite in is gestopt. Dit is ook te zien aan de resultaten. We zijn super blij met de reactie van de klant, die erg tevreden was. Onderstaand staan de werkzaamheden die verricht zijn op bovenstaande foto's:
 
Allereerst zijn de daklijsten en kozijnen opgeschuurd en ontvet. Vanuit daar staan de daklijsten en kozijnen klaar om te raparren, kitten en te gronden met als afronding aflakken naar wens van de klant. 

De deur is volledig geschuurd door middel van een föhn en schrapper, dit om zeker te zijn dat alle oude verflagen van de deur zijn verwijderd. Vervolgens is de deur in de grondverf gezet zodat de laatste laag uitgevoerd kan worden, de lak. Ook het trappenhuis is behandeld en in de grondlak gezet. Deuronderhoud

Locatie: Etten-Leur, Takkebijster 

Deuren kunnen er slecht uit zien. Denk aan deuken, verouderd schilderwerk of scheuren. Een reparatie aan een deur is goedkoper dan een nieuwe deur. Laat ons weten wat er gerepareerd moet worden en wij komen de opties bekijken.

Geprikkeld door ons werk?

Vraag gemakkelijk een offerte aan via onderstaande contact knop.